divendres, 17 d’abril del 2009

armari: tota la vida lluitant pq no m'oprimisca i ara no puc viure sense ell !!!

eiiiiiiiiiiiiiiii.... q ja tinc habita en buenos aires!!!!


sí... es super bonicaaaa! cada moble d'un color (armari blau, tauleta blava, llit de fusta sense bernisar, llençols verd llima, coixins rosa furcia, cadira i escriptori groc coent i caixonera blau cel) i el terra de fusta obscura mal pintada de blanc (o serà un efecte plàstic que no entenc?)

les parets blanques, buides... esperant les meves polaroids i les vostres postals:

c/ TACUARÍ 589
C1071AAK Capital Federal
Buenos Aires
ARGENTINA

i les vostres visites.... visc en el barri antic de Buenos Aires, San Telmo, on els diumenges a la tarda hi ha fira d'artesania, concertillos pel carrer, candombé (batucades), i moltes coses més.

Visc en una casa gran d'estil colonial (jo diria q d'estil valencià, vista des de la façana: planta baixa i un pis) amb terrassa i una distribució un poc rara...

Dic q és gran pq té 10 habitacions!!! sí, heu llegit bé! 10 habitacions per a 12 habitants! jejeje

És com una comuna hippie: 4 banys, 2 cuines, 3 neveres, un rebedor enorme, wifi per tot arreu, un snyor de la neteja, i menys enrenou que en un hostel!!!

Un ambient plurinacional, en una país multicultural (això és el q diuen els argentins, però de fet la cultura indígena està silenciada com a tot arreu!!!): nosaltres som: 1 suec, 1 alemany, 5 francesos/es, 1 dominicà, 1 argentí, 1 americà, 1 valencià.... i me'n falta un que no sé qui és... potser he comptat malament! ja vos resoldré el dilema un altre dia...

potser és massa gent... potser no, ahir va ser el primer sopar i em va agradar molt!!!!

ja vos conte! besets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada